Social Icons

Pages

16 Aralık 2008 Salı

Tavuk Kanadı Izgara

Malzemeler
12 Adet tavuk kanadı
1/2 limonun suyu
1 Çorba kaşığı domates salçası
1/2 Kahve fincanı sıvıyağ
Tuz ve karabiber
Kırmızıbiber
Kekik
Sosun bekletilme süresi : 1-2 saat
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Limon suyu, sıvıyağ, salça, tuz, karabiber, kırmızıbiber ve kekiği çatalla çırparak bir sos hazırlayın.
Tavuk kanatlarını teker teker sosa buladıktan sonra 1-2 saat buzdolabında bekletin.
Buzdolabından çıkartığınız tavuk kanatlarını fırının ızgarasında iki tarafını da çevirerek pişirin.
Tavuk kanatlarının içlerinin çiğ kalmaması için önce orta derecede, sonra kısık derecede pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.
Tavuk Kanadı Izgara yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız