Social Icons

Pages

18 Aralık 2008 Perşembe

Ispanaklı Yumurta

Malzemeler
500 gr. ıspanak
2 Adet orta boy soğan
Yarım kahve fincanı sıvıyağ
6 Adet yumurta
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Ispanakları ayılayıp, yıkayın.
Üzerine biraz tuz serperek kısık ateşte 5-10 dakika haşlayın.
Suyunu süzüp, ince ince kıyın.
Soğanları irice rendeleyin.
Yağ ve 1 kahve fincanı su katarak 5-10 dakika kavurun.
Kıyılmış ıspanakları katıp, arasıra suyunu çektirin.
Sonra dibi düz bir kalıba alıp, açtığınız yuvalara yumurtaları kırın.
Tuz ve karabiber serpin.
Üzeri kapalı olarak 4-5 dakika pişirin ve servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız