Social Icons

Pages

16 Aralık 2008 Salı

Sebze Sarmalı Tavuk


Malzemeler
1.5 kg tavuk
Yarım kg mevsim sebzeleri(havuç, kuşkonmaz, patates, bezelye vs.)
5 Adet yumurta
3 Çorba kaşığı krema
3 Çorba kaşığı galeta unu
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 3
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Tavuğun şeklini bozmadan kemiklerini ayıklayın ve tezgahın üzerinde açın.
Bir kabın içinde yumurtaları çırpın.
İçine küp doğranmış sebzeleri, kremayı ve galeta ununu ekleyerek iyice karıştırın.
Hazırladığınız bu harcı tavuğun içine doldurup, açılmaması için iple bağlayın.
Üzerine yumurta sürüp 200 derecelik fırında pişirin.
Dilim dilim keserek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız